top of page

Splošni pogoji uporabe spletne strani

1. SPLOŠNO

Lastnik spletne strani in spletne domene www.hakomi.si (v nadaljevanju: spletna stran) je Gibanje, ples za telo in dušo, Damjan Makovec s.p. Razkrižje 35, 9246 Razkrižje, Matična številka: 378 5858 000 (v nadaljevanju: Damjan Makovec s.p.).

Uporabo spletne strani (brskanje, odpiranje povezav, branje vsebine in podobno) štejemo kot privolitev obiskovalca spletne strani, da se strinja s temi splošnimi pogoji uporabe. V kolikor se kot obiskovalec spletne strani ne strinjate s temi splošnimi pogoji, vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

Damjan Makovec s.p. si pridružuje pravico, da te splošne pogoje kadarkoli in brez predhodne najave spremeni, tako da novo različico objavi na spletni strani.

Ti splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran in vse njene posamezne dele, kot so razdelki, podstrani idr., v kolikor za posamezen del izrecno ni določeno drugače.

2. VSEBINE NA SPLETNI STRANI

Opisi storitev, obvestila, prispevki, članki, publikacije, dogodki, besedila in druge vsebine objavljene na spletni strani (v nadaljevanju: vsebine) so nastale z najboljšim namenom podati obiskovalcem spletne strani koristne in uporabne vsebine za njihove potrebe. Damjan Makovec s.p. skuša po svojih najboljših močeh z vzdrževanjem spletne strani zagotavljati točnost in pravilnost teh informacij in vsebin.

V primeru, da se na spletni strani objavi informacija, ki je pridobljena iz drugih virov, se ob njej navede vir oziroma se na to opozori s spletno povezavo do vira.

Damjan Makovec s.p. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin na spletni strani brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

3. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Damjan Makovec s.p. si bo prizadeval zagotoviti nemoteno in brezhibno delovanje spletne strani, ažurnost in točnost vsebin in vzpostavitev delovanja spletne strani v primeru izpada delovanja.

Uporabniki vsebine na spletni strani uporabljajo na lastno odgovornost. Uporabnik se zavezuje, da spletne strani ne bo uporabljal za nezakonite namene, v nasprotju z določili zakonodaje ali etičnimi in moralnimi standardi.

Damjan Makovec s.p. ne odgovarja za morebitno netočnost in neaktualnost objavljenih vsebin oziroma nedosegljivost spletne strani, za motnje pri dostopu do ali za motnje pri uporabi spletne strani, za slabšo kakovost le-te ali katerokoli drugo napako na in v zvezi s spletno stranjo.

Damjan Makovec s.p. tudi ne odgovarja za škodo, ki utegne nastati na strojni opremi, programski ali drugi opremi uporabnika zaradi uporabe spletne strani. Uporabnik mora zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus, itd.) pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te.

Damjan Makovec s.p. lahko na spletni strani uporablja povezave do drugih spletnih strani, ki niso pod nadzorom Damjan Makovec s.p. Za informacije in gradiva ter druge vsebine, ki so na voljo na spletnih straneh tretjih oseb Damjan Makovec s.p. ne odgovarja in ne prevzema odgovornosti. Uporabnikom svetujemo, da skrbno preberejo pogoje uporabe in izjave o zasebnosti na vseh spletnih straneh tretjih oseb pred uporabo takšne spletne strani oziroma preden preko njih objavijo ali posredujejo svoje osebne ali druge podatke.

4. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Kadar koli dostopate na spletno stran hakomi.si, se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije Damjan Makovec s.p. uporablja za merjenje privlačnosti spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

Nekateri deli spletne strani, ki ponujajo prenos informacij ali storitev pa lahko zahtevajo, da uporabnik vnese osebne podatke za prejemanje informacij in storitev. Damjan Makovec s.p. hrani in uporablja uporabnikove osebne podatke samo za posebne namene, s katerimi se uporabnik tako rečeno strinja. Podrobne pogoje zasebnosti določa »Politika zasebnosti«, ki je objavljena na spletni strani www.hakomi.si.

5. AVTORSKE PRAVICE IN INTELEKTUALNA LASTNINA

Spletna stran  www.hakomi.si je izključna last Damjan Makovec s.p.

Vsebina spletne strani t.i. besedila, fotografije, skice, avdio-video posnetki, grafike, postavitve in drugi elementi na spletni strani so avtorske pravice Damjan Makovec s.p.  in jih ni dovoljeno reproducirati, predelovati, distribuirati, ne glede na medij in teritorij.

Vsebina in informacije na spletni strani so za uporabnikovo osebno, nekomercialno uporabo in ne smejo biti prenesene, kopirane, prepisane, predelane ali distribuirane za komercialno uporabo, z izjemo tiste vsebine na voljo posebej za prenos in izrecno določene za ta namen. Uporabnik lahko natisne ali objavi na družbenih omrežjih le dele spletne strani, ki so namenjene za osebno uporabo.

Damjan Makovec s.p. ter produkti in storitve v njegovem portfoliu so zaščiteni s pravicami intelektualne lastnine, uporaba teh pravic brez predhodnega izrecnega dovoljenja Damjan Makovec s.p. je nedovoljena.

Logotipi in druge oznake (v nadaljevanju: zaščitni znaki), ki so prikazani na spletni strani, so last Damjan Makovec s.p. ali tretjih oseb. Prepovedana je uporaba kateregakoli od teh zaščitnih znakov za katerikoli namen brez predhodnega pisnega dovoljenja Damjan Makovec s.p. ali tiste tretje osebe, ki je lastnik zaščitnih znakov.

 

bottom of page